معیار |
||||||
|
آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا موسیقی و ترانه حرام است؟
آیا دلیل علمی وجود دارد؟
آیا زیاد شدن رشد گیاه یا شیر گاو حقیقت دارد؟
چرا می گویند موسیقی حالت تخدیری دارد؟
اگر می خواهید جواب این سؤال ها را بیابید و یا سؤال های دیگری دارید لطفاً این مقاله را به دقت مطالعه کنید.
امروزه تقریباً همه ترانه و موسیقی گوش می دهند و وقتی ازشان می پرسی چرا این همه موسیقی گوش می دهی میگویند که آرامش میگیریم، شاد می شویم و یا اگر بپرسی که چه خواصی دارد می گویند که خوب شیر گاو را زیاد می کنه یا رشد گیاه رو زیاد می کنه، ولی آیا واقعاً چنین است، در مقاله زیر مشخص می شود.
موسیقی چیست:
هر چیزی که ریتم و نظم داشته باشد و منظم باشد و ترکیبی باشد موسیقی است مثلاً ترکیب بندی رنگ ها که بسیار لذت بخش است و هرچیزی که نظم داشته باشد مثل جهان هستی که سراسر نظم است، ولی این اصطلاح بین مردم به ساز و آواز معنی می دهد و نظر ما هم همین ساز و آواز است.
نمونه ای از اثراتی که می گویند اثرات مثبت موسیقی است
می گویند که وقتی موسیقی برای گاو میزارن گاوی که 15 کیلو شیر میدهد، با موسیقی 20 کیلو شیر می دهد ولی محققان فهمیده اند که اینچنین نیست گاو بیهوده 5 کیلو شیر اضافه نمی کند. گاو بطور معمول 20 کیلو شیر در منفظه خود دارد ولی 5 کیلو شیر را برای خود نگه میدارد و 15 کیلو شیر میدهد ولی با موسیقی گاو زبون بسته آن 5 کیلو راهم آزاد می سازد و بعد از مدتی پستان های گاو کوچک و مدتی بعد هم شیر آن حیوان خشک می شود.
نمونه ای دیگر از اثرات مثبت این آلت این است که موسیقی راک را برای گیاه گذاشته اند و رشد گیاه مطلقاً متوقف شده است.
اثر دیگر اثرات این آلت بر انسان این است که می گویند موسیقی انسان را شهوانی میکند که از نظر علمی نیز کاملاً درست است، موسیقی باعث می شود که هیپوتالاموس هورمونی را ترشح کند و این هورمون تیروئید را فعال سازد و تیروئید با تولید هورمون باعث افزایش تولیدات اسپرم در بیضه می شود و اصطلاحا کیسه اسپرمی که باید ظرف دو، سه هفته یا یک ماه پرشود ظرف یک تا دو روز کامل میشود.
?- ضعف اعصاب و اختلال حواس و بیارادگی
انواع موسیقی به ویژه آهنگهای حساس آن، تحریکاتی در اعصاب « سمپاتیک » و « پاراسمپاتیک » بوجود میآورد که در نتیجه، تعادل این اعصاب به هم میخورد و انسان دچار ضعف اعصاب میگردد. ضعف اعصاب نیز، خود امراض دیگری از قبیل اختلال حواس، پریشانی، جنون، ثقل سامعه، نابینایی، سل و غیره بوجود میآورد. به علاوه موسیقی به سبب ایجاد هیجانات روحی و مغزی، گاهی به حمله و خفقان قلبی منجر میشود و باعث سکته و مرگ ناگهانی میگردد.
دکتر ولف آدلر، پرفسور دانشگاه کلمبیا میگوید : « بهترین و دلکشترین نواهای موسیقی، شومترین آثار را روی سلسله اعصاب انسان باقی میگذارد».
کشفیات این دکترچنان درامریکا تاثیرکردکه هزاران نفرطرفداراوشدندوموسیقی رابرخودحرام کردندوازمجلس سنای امریکاتقاضای کتبی کردندکه ازهرگونه کنسرت عمومی جلوگیری کند.
دکترالکسیس کارل ،زیست شناس وفیزیولوژیست معروف فرانسه می نویسد:
«کاهش عمومی هوش ونیروی عقل ،ازتاثیر الکل وسرانجام ازبی نظمی درعادت ناشی می گرددوبدون تردید سینماورادیودراین بحران فکری سهیمند.»
واصولاشنیدن موسیقی وکنسرت،دراعصاب یکنوع اثرتخدیری ایجاد می کند،گاهی آنچنان شدید که شنونده رامانندافرادبهت زده می سازد،ولذت فوق العاده یی که افراد ازآن می یرند ازهمین اثر تخدیری است واضح است که اینگونه تخدیر ها،زیانهای فراونی دارد واگرشدت یابد گاهی ممکن است عقل واندیشه رااسیر جذبه ی آهنگهای تند موسیقی کندودیگرنتوانندخوب وبد راازهم تمیزدهند وبی پروادست به حرکات واعمال ناشایسته بزنندودرآن حال نتوانندبه عواقب وخیم آن بیاندیشند
آمار جنایاتی که نمودار این حقیقت است، بسیار است، برای نمونه به دو خبر زیر توجه کنید :
1- یک مجله در سویس، مقالهای تحت عنوان « جنون موسیقی » نوشت که در آن موسیقی را از جهات مختلف محکوم کرد، و آنرا به شدت مورد انتقاد قرار داد. باعث نوشتن این مقاله این بود که جمعیتی درحدود صد و پنجاه هزار نفر، در یکی از میدانهای پاریس، برای شنیدن موسیقی گرد هم آمده بودند، و پس از اجرای یک کنسرت آنان چنان به هیجان آمدند که ویترینها را شکستند و مغازهها را ویران کردند و عدهای زخمی و مجروح شدند.
2- در ایالت لتیل راک جوانی پیانو یاد میگرفت، نغمات موسیقی چنان در روح آن جوان هیجان ایجاد کرد که بدون دلیل از جای برخاست و با 19 ضربه چاقو، معلم خود را از پای درآورد. {روزنامه اطلاعات شماره 9622}موسیقی حتی در نوازندگان آن تأثیرات خطرناکی داشته است، چنانکه عدهای از آنان گرفتار امراض روحی و یا دچار سکته شدهاند
« بتهون » در سی سالگی به کلی کر و از ضعف اعصاب سرانجام دیوانه شد.« باخ » موسیقیدان اتریشی، به اختلال حواس و کوری گرفتار شد« موزارت » و « شوپن » دو تن از موسیقیدانان نامی، دچار ضغف قوا و سل شدند.
« شوبرت »، « واکتر »، « مندلسن » و « دو کونیسی »، هر چهار نفر به اختلالات عصبی و پریشانفکری و کشمکشهای روحی مبتلا شدند.
« شومان » و « دووراک » ضعف اعصاب شدید گرفتند و سرانجام دیوانه شدند.
« فردریک هندل » موسیقیدان آلمانی، « ماریا آلنا » خوانندهی ایتالیایی، « موریس راول » نوازندهی فرانسوی، هر سه تن، مبتلا به نابینایی شدند.
موسیقی گذشته از رکود فکری، رفته رفته انسان را در کارها سست و تنبل و بیاراده و لاابالی میسازد، تا جایی که گاهی کارهای ضروری از انسان فوت میشود و سرمایهی جوانی و عمر و نیروی کار و فعالیت و ابتکار خود را به رایگان از دست میدهد.
« الکسیس کارل » دانشمند معروف در کتاب « راه و رسم زندگی » چنین مینویسد : رادیو و سینما و ورزشهای نامناسب روحیهی فرزندان را فلج میکند.
تجربه نیز ثابت کرده است اشخاصی که زیاد سرگرم موسیقی هستند، اغلب افرادی بیاراده و مسامحهکار و در مقام تعقل و تفکر راکد و ضعیفند و پیشرفت چشمگیری در زندگی ندارند.
?- ضررهای اقتصادی موسیقی :
هزینههای سنگینی که امروز خرج موسیقی و مجالس شهوترانی میشود ضربههای جبران ناپذیری به اقتصاد این مملکت میزند، و نیز در اثر استقبال مردم از نوازندگان و هنرپیشگان، جوانان ما به فکر کارهای اساسی نمیافتند، و نوعاً به داشتن کارهایی از قبیل هنرپیشگی اکتفا میکنند.
شما میدانید که مخارج یک دانس، یا یک ساعت آوازهخوانی،در برخی از عروسیها بیش از حقوق ماهیانه یک استاد دانشگاه است! ایا این پولها که بی هیچ لزومی خرج خوانندهها و هنرپیشهها، وبرپاکردن مجالس موسیقی، یا صرف خرید آلات موسیقی میشود، به اقتصاد ما لطمه نمیزند؟ حداقل هر کدام از این مجامع دهها هزار تومان خرج برمیدارد؛ آیا این ولخرجیهای بیهوده به آتش فقر عمومی دامن نمیزند؟
گذشته از فقر اجتماعی، عادت به موسیقی در بسیاری از افراد، فقر فردی را هم به ارمغان میآورد، زیرا یک جوان محصل یا کارگر کاسب که به موسیقی عادت کرده است، علاوه بر اینکه از پیشرفتهای علمی و کسبی باز میماند، اصولاً شخصیت خود را در همین آلودگیها جستجو میکند، و در نتیجه گرفتار فقر و بدبختی میشود
اثرات روحی و جسمی موسیقی
من دو سال هست که موسیقی را ترک کردم و باور کنید بعد از آن بسیاری از اعمالم درست شد . فکر من بیشتر به اسرار آفرینش باز شد . مناجات با خدا برایم لذت بیشتری نسبت به قبل داشت . از آن موقع بود که اراده ام قوی تر شد وتصمیم گرفتم گناهانم را ترک کنم و خوشبختانه بسیاری از مشکلاتم به مرور حل شد .
یکی از موهبتهای الهی برای من ، ترک موسیقی وترانه ها ( چه ایرانی و چه خارجی) بود .
متاسفانه من خیلی ها را می شناسم که بسیار به غنا و موسیقی گوش مبدهند و به همین دلیل، دین آنها به مرور تضعیف شده است .
غنا : به آوازی گفته میشود که در حلق به صورت خوشایندی چرخانده شود و مناسب مجالس لهو و لعب (بیهوده ) باشد .
لهو : اعم از هر چیز که انسان با انجام آن از یاد خدا غافل و عمر آن بیهوده تلف شود . مانند : بازی های آغشته به قمار - گوش دادن به موسیقی های بیهوده - سخن های بی محتوا - رقص و آواز و ... .
موسیقی طرب انگیز : به موسیقی گفته می شود که احساس خوشایندی در انسان ایجاد کند که نا خود آگاه انسان اعضای بدن خود را به حرکت در بیاورد . مانند آهنگها و ترانه های عروسی - بندری و تکنو
لعب : به وسایلی میگویند که باعث غفلت از یاد خدا می شوند مثل : آلات موسیقی - آلات قمار و ...
مهمترین مضرات غنا و موسیقی :
1- کشیده شدن پرده ای روی قلب و درک نکردن بسیاری از اسرار هستی
2- لذت نبردن از مناجاتهای طولانی با خداوند
3- همیشه در تیررس شیطان بودن
گزیده ای از ضررهای موسیقی از دید استاد علامه جعفری (علیه الرحمة)
1- تحریکات قلبی و تپش قلب
2 – نفخ معده
3- آنژین صدری
4- سستی و بی ارادگی
5- اضطرابات گوناگون
6- انقباضات عروقی
6- اختلالات غدد مترشحه داخلی مخصوصا"(تیروئید و تخمدان)
7- اسپاسم لوله گوارش
8- آسم (تنگی نفس)
9- عصبانیت و سرگیجه
10- کوتاهی عمر
11- فشار خون را بالا و پائین می برد .
12- از بین رفتن غیرت و حیا: ممکن است شما بگوئید که آدم با غیرتی هستید ولی آیا نسبت به خواهران دینی خودتون هم همین طور غیرتی هستید و منظور از روایات این است.
13- افسردگی و خمودگی
14- یکی از عوامل ایجاد فساد و فحشا
15- تضعیف شنوائی و بینائی
16- شعله ور شدن هیجانات روحی و جنون
و ...
یک نمونه از مشاهده های پیامبر اسلام (ص) در شب معراج :
زنهای آوازه خوان با میله ای آتشین که از پشتشان وارد میشود عذاب میشوند
نکته : کسانی هم که با لذت به صدای آنها گوش دهند با عذاب روبرو هستند .
سخن هفته : طوری زندگی کن که تا روزی که زیر خاکها دفن شدی از اعمال خود پیش خدا شرمنده نباشی .
دعا: پروردگارا به حق بزرگواریت به همه ما قدرت درک حقایق هستی را عطا بفرما( آمین)
موسیقی علنی در آخرالزمان
ضمن روایتی که درباره نشانه های آخرالزمان است نقل شده که: آلات لهو نواخته می گردد و یک نفر نیست که نهی از منکر کند و کسی جرأت بر نهی آن نمی کند( چنانچه در این زمان مشاهده می شود در خیابانها و بازارها و مغازه ها و خانه ها به صدای بلند موسیقی نواخته می شود و کسی هم جرأت نهی ندارد.)و نیز در شریفترین مکانها یعنی مکه معظمه و مدینه منوره ، علناً آلات لهو نواخته می شود.
در کبیره بودن این گناه و سختی عذاب آن جای هیچ شکی نیست.
مفاسد دنیوی اش هم زیاد و زیانهای بسیاری بر آن مترتب(وارد) است که دانشمندان در تألیفات خود متذکر شده اند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
پدر سنگدل
اصلاح نفس، رمز موفقیّت در زندگى
لذت دنبال نون دویدن!
ارزش و ثواب آیة الکرسى
کوچه عاشقی
سنگ درمانی
گل
محمد مصدق
محمد بلخی
چهارشنبه سوری
[عناوین آرشیوشده]
[ خانه :: پارسی بلاگ :: مدیریت:: پست الکترونیک :: شناسنامه]
تعداد بازدید:48401 |
||
امروز:12 دیروز :41 |
||
پیوندهای روزانه
|
||
درباره خودم |
||
لوگوی خودم |
||
|
||
آرشیو |
||
اشتراک |
||
|